Presentasjon av styret: Kassandra Petsa (nestformann)

Hvem er du?
Jeg heter Kassandra Petsas og er 21 år. Jeg er lærerstudent ved Nord Universitetet, og når jeg ikke driver med skolearbeid er jeg enten på jobb eller bedriver politikk!

kassny-538443-12-1457083584177

Hvor bor du?
Ved Pizzabakeren…

Hvilke verv har du?
Jeg er først og fremst formann i Bodø FpU. Jeg er også nestformann i Nordland FpU, styremedlem i Bodø FrP, samt vara til kommunestyret for FrP i Bodø.

Hvorfor ble du medlem?
Jeg ble medlem fordi jeg alltid har likt FrPs politikk. Jeg så fort at man fikk en rekke goder for den lille medlemskontingenten – kurs og arrangementer, venner og en ny hobby!

 Hva brenner du for?
Jeg brenner spesielt for partiets strenge, men rettferdige, asyl- og innvandringspolitikk. Jeg er også svært opptatt av dyrevelferd. Men det skal nevnes at hele ideologien som ligger til grunn for alt partiet står for er helt knall og appellerer hundre prosent til mine verdier.

Hva er det beste med FpU?
Her kan jeg ikke velge. Jeg gruer meg allerede til jeg blir 30 år og ikke kan være en del av FpU lengre!

Hvorfor bør andre melde seg inn?
Fordi man får så mye igjen for det. Man får opplevelser og minner for livet, venner, og det skal også nevnes at man lærer utrolig mye nyttig enten man vil ha en politisk karriere eller til det daglige livet videre.

 

 

Er du ikke medlem?

Som medlem i FpU får du være med på å utvikle morgendagens politikk og delta på mange spennende arrangementer.

CategoriesUncategorized