Presentasjon av styret: Kristoffer Andersen (1.vara)

Hvem er du?
Jeg heter Kristoffer Andersen og er 17 år. Jeg går helse- og oppvekstfag vg1, jeg brenner for politikk og en enklere hverdag for folk flest. Jeg anser meg selv som liberalkonservativ.
12784769_1083033521759486_125418758_n
Hvor bor du?
Jeg bor i industribyen Mo i Rana.
Hvilke verv har du?
Jeg er 1. vara i Nordland FpU og Formann i Rana FpU, samt FpU-representant i Rana FrP’s styre.
Hvorfor ble du medlem?
Jeg ble medlem fordi jeg ønsket å bli politisk aktiv og siden FpU har den beste politikken, god skolering, med masse sosialt samvær, har jeg aldri angret på at jeg meldte meg inn.
Hva brenner du for?
Mine hjertesaker er å skille religion og stat, og at alle skal få friheten til å tro på hva de vil, men også retten til å ikke tro. Jeg brenner også for få en varm og rettferdig eldreomsorg hvor bestemor selv velger om hun vil drikke vin til maten og når hun skal legge seg om kvelden, det er tross alt de eldre som har bygget landet vårt de fortjener en verdig avslutning. Også brenner jeg for en god skole, selvsagt uten tvunget sidemål og med førerkort som valgfag. Jeg brenner også får å bevare de alternativene i skoletilbudet, som for eksempel Grønnfjeldal og Dalsgrenda Montessoriskole i Rana Kommune.
Hva er det beste med FpU?
Det beste med FpU er politikken og folkene, jeg har møtt mange gode venner gjennom FpU. Og vært med å komme med ideer som en dag kan bli til ny politikk. FpU er det desidert beste ungdomspartiet!
Hvorfor bør andre melde seg inn?
Om de er motivert og ønsker å gjøre en forskjell i samfunnet, om de ønsker å skape ny politikk, møte fantastiske mennesker, få masse nye venner, reise på politiske møter og samlinger rundt om i landet og få en kjempegod politisk skolering så bør man melde seg inn i FpU, man kommer garantert ikke til å angre.

Er du ikke medlem?

Som medlem i FpU får du være med på å utvikle morgendagens politikk og delta på mange spennende arrangementer.

CategoriesUncategorized