Presentasjon av styret: Vegard Henriksen (2.vara)

Hvem er du?:
Mitt navn er Vegard Henriksen, jeg er en energisk ungdomsskoleelev som brenner for FpU og erkjenner meg selv som liberalkonservativ.

a753bf79-45b1-4451-8b4b-e21d0c78f7f4

Hvor bor du?
Jeg bor i den flotte pene og nesten sexy byen Bodø.
Hvilke verv har du?
Jeg er 2. vara til Nordland FpU og er styremedlem i Bodø FpU. Jeg er også FpU-representant til Bodø FrPs styre.
Hvorfor ble du medlem?
Jeg ble medlem fordi FpU har det beste og det riktige programmet, og fordi jeg ønsker en større avbyråkratisering og så klart mindre skatter og avgiftter.
Hva brenner du for?
Jeg brenner for at Nord-Norge får en mye bedre forsvarspolitikk en det som er per i dag, jeg brenner også for at de eldre skal få et verdig tilbud enn det som har vært. Jeg brenner for at det skal bli billigere for ungdom, det skal ikke være slik at når du er 16 år skal kunne for eksempel betale fullpris for en bussbilett. Det siste jeg brenner for er en ganske liberal sak, nemlig høyere fartsgrense på moped. Dette er pga alle de trafikkfarlige situasjoner som kan oppstå.
Hva er det beste med FpU?
Det beste er så klart politikken, men det sosiale å alt du opplever igjennom det medlemskapet du får er noe av det beste! Det og kunne skape nye ideer som en dag kan være faktisk politikk. FpU er mye mer en politikk, det er her vennskap for livet blir skapt!
Hvorfor bør andre melde seg inn?
På grunn av alt det fantastiske man opplever, her får man minner for livet. Vi har ofte sosiale arrangementer som ikke bare dreier seg om poltikk, i løpet av de få årene jeg har vært medlem i FpU har jeg møtt mange spennende mennesker.

Er du ikke medlem?

Som medlem i FpU får du være med på å utvikle morgendagens politikk og delta på mange spennende arrangementer.

CategoriesUncategorized